De første seks måneder

De første seks måneder

Kenneth, Direktør for Usisaat, har allerede været siddet i sin stilling i lidt over 6 måneder nu.

Kenneth blev ansat for at styrke det forretningsmæssige fokus og Usisaats konkurrenceevne, og man må sige at han har formået at fylde sin rolle ud indtil videre. Usisaat genererer nemlig vækst og har fået nye kunder.

Kenneth er analytisk af natur, elsker mennesker og er en empatisk type der gerne giver plads og rum til andre. ”Skal man have en stor virksomhed som Usisaat op i gear, er man nødt til at sikre sig at medarbejderne har det godt” siger han. Det er også et af grundende til at Kenneth har som mission at få medarbejdernes meninger og holdninger. En arbejdsplads hvor man som medarbejder har en stemme, der også bliver hørt af ledelsen, det er ifølge Kenneth en del af opskriften til at få vækst i en virksomhed.

Kenneth husker tydeligt den da han lander i Nuuk, der er snestorm, smukt lige meget hvor man kigger hen og en varm velkomst og venlighed. Alle elementer der gør at det er nemt for Kenneth at sige han er hjemme nu. Godt gået med det første halve år Kenneth, vi glæder os til de næste mange.