Shipping

Om Usisaat Shipping

Shipping er et af vores kerneområder hos Usisaat. Vi har gennem mange år hjulpet både virksomheder og privatpersoner med shipping til og fra Grønland med alt, hvad det indebærer af papirarbejde, booking, tilladelser, toldpapirer, lagerhotel og effektivisering af fragt ved konsolidering, så du ikke skal betale dyre stykgodspriser. Vi henter dine varer fra din leverandør og fylder containeren op, så vi kan tilbyde ekstra lave priser på shipping og spedition.

Vi udfører luftfragt og søfragt i samarbejde med det verdensomspændende Shippingsfirma NTG Air & Ocean A/S, og vi tilbyder fleksible løsninger, hvor vi skræddersyer en løsning til netop dine behov.

Sammen udfører vi alle former for internationale transporter til og fra Grønland, og der er ikke den forsendelse, som vi ikke kan tage hånd om på professionel vis. Udover at sende dit gods afsted står vi også for professionel pakning og klargøring af din forsendelse, og har du brug for opbevaring af dit gods, tilbyder vi også lagerplads i vores logistik- og lagerafdeling på Grønland.

Har du brug for hjælp til shipping?

Luftfragt

Luftfragt

Har du en pakke, som du gerne vil have sendt til Grønland? Mange virksomheder og privatpersoner bruger os, når de har noget, som de skal have sendt med luftfragt. Vi sørger for, at dine varer bliver fragtet sikkert fra A til B, og at de kommer frem inden for den tidsramme, du er blevet lovet.

Vi tilbyder almindelig luftfragt, dør-til-dør koncept eller hasteforsendelser med Greenpack eller Tuavi. Med vores hjælp kommer dine varer sikkert frem til modtager, og du kan være sikker på, at din forsendelse bliver behandlet på professionel vis.

Søfragt

Søfragt

Vi agerer gerne din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til at fragte dit gods sikkert til havs. Vi har sen indlevering til skibsafgang i Danmark og hurtig udlevering i Nuuk og på den øvrige del af Grønland. Dit gods vil under normale omstændigheder blive udleveret på dagen eller dagen efter skibets ankomst, når du hyrer os til søfragt.

Når dine ting er i vores varetægt, kan du være helt rolig. Vi sørger for at passe godt på dit gods i vores opvarmede distributionsbiler med lift og egne kranbiler i Nuuk. De søfragt containere, som dit gods bliver fragtet i, bliver strippet, og de bliver tømt indendørs i vores opvarmede hal. Hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde lagerplads i vores logistik- og lagerafdeling i forbindelse.