Om os

Om Usisaat

For mere end 45 år siden startede Usisaat med at udføre bohaveflytninger, og i dag råder virksomheden over flere afdelinger og opererer over hele Grønland. Usisaat har fra sin spæde begyndelse haft en holdning til det sociale og miljømæssige ansvar, og det har i høj grad været med til at forme virksomheden, som i dag tager aktivt del i lokalsamfundet med sine visioner og klare holdninger, når det kommer til det globale miljøspørgsmål.

Historie

Historien bag den grønlandske virksomhed Usisaat ApS går helt tilbage til 1973, hvor virksomheden blev grundlagt af ægteparret Akisooq Poulsen og Hans Gerstrøm. I dag er det deres fælles børn Minik Gerstrøm og Arnannguaq Gerstrøm, der fører virksomheden videre. Usisaat har hovedsæde i Nuuk, og her har virksomheden haft hovedkontor siden 1991.

Usisaat bliver til daglig drevet af søskendeparret Minik Gerstrøm og Arnannguag Gerstrøm, mens de to stiftere stadig tager aktiv del i ledelsen. Minik er ansvarlig for Autoservice-delen i virksomheden, mens Arnannguag tager sig af den administrative del samt Flyt- og Spedition.

Selvom Usisaats historie går mange år tilbage i tiden, er det en virksomhed, der er i konstant udvikling. Processerne bliver løbende optimeret, og ledelsen såvel som medarbejderne har fokus på at skabe nye innovative løsninger, der gavner den grønlandske befolkning.

Medarbejdere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for hjælp. Herunder finder du kontaktinformation på alle vores medarbejdere og afdelinger.

Elev kontor

Ingvar Berthelsen

Elev spedition

Malou Lennert

Pakkemester

Niels-Pavia Egede

Formand

Ungaaq Tobiassen

Genbrug

Eigil Kuko

Bogholder

Lena Henningsen

Speditør

Ulla Joelsen

Flyttekonsulent

Sanny G. Petersen

Bogholder

Birgithe Lukassen

Lager & Logistik

Manu Fleischer

Pakkemester

Henrik Nielsen

Pakkemester

Aron Petrussen

Logistikchef

Niels P. Dalager

PR / Flyttekoordinator

Inuk Petersen

Flytte koordinator

Jørgen Heilmann

Genbrug

Søren Lund

Lager & Logistik

Nukappi Fontain

Mekaniker

Hans Arkalo Lyberth-Didriksen

Formand/lager

René Lindum Pedersen

Værkfører

Kim Junge Jørgensen

Speditør

Johan L. Jakobsen

Bogholder

Kristine Askegaard

Værkstedschef

Aqqalunnguaq

Tasiilaq Spediton/Flyt

Jens Peter Høy

Ilulissat / Spedition/Flyt

Isak Høy

Aasiaat / Spedition/Flyt

Augo Jansen

Qaqortoq / Spedition/Flyt

Daniel Permien

Økonomichef

Peter Bagger

Driftschef

Rasmus Broge

Direktør

Arnannguaq Gerstrøm

Direktør værksted

Minik Dan Gerstrøm

Bestyrelsesformand

Hans Gerstrøm

Medejer

Aki Poulsen

Nyt domicil

Vi har planer om at opføre en bygning på Qeqertat på i alt 5.700 etagemeter, hvor vi vil samle alle vores enheder og faciliteter. I dag har vi fire lokationer rundt omkring i byen, og det vil både give mere sikre og effektive arbejdsgange samt styrke vores konkurrenceevne at samle alt under ét tag.

I forbindelse med opførelsen af den nye bygning giver det os mange flere kvadratmeter at gøre godt med, og vi har derfor planer om at udvide med et lagerhotel. Det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder flere ydelser som eksempelvis opbevaring og leje af lagerhotel.