Om os

Om Usisaat

For mere end 45 år siden startede Usisaat med at udføre bohaveflytninger, og i dag råder virksomheden over flere afdelinger og opererer over hele Grønland. Usisaat har fra sin spæde begyndelse haft en holdning til det sociale og miljømæssige ansvar, og det har i høj grad været med til at forme virksomheden, som i dag tager aktivt del i lokalsamfundet med sine visioner og klare holdninger, når det kommer til det globale miljøspørgsmål.

Historie

Historien bag den Grønlandske virksomhed Usisaat ApS går helt tilbage til 1973, hvor virksomheden blev grundlagt af ægteparret Akisooq Poulsen og Hans Gerstrøm.

Usisaat har hovedsæde i Nuuk, og her har virksomheden haft hovedkontor siden 1991. Vi har i dag egne kontorer i byerne Ilulissat, Aasiaat, Narsaq og i Qaqortoq, og hvor vi kan tilbyde kunderne services indenfor flytning, opmagasinering, luftfragt, spedition og shipping m.m.

Virksomhedens direktion består i dag af direktør Kenneth Jahn Andersen, og økonomidirektør Maja Væggemose Fjordside. Hans Gerstrøm som er virksomhedens oprindelige stifter, er stadigvæk meget aktiv i virksomheden, og er i dag et vigtigt medlem af virksomhedens bestyrelse.

Usisaat er en virksomhed i konstant forandring, og vi er derfor nødt til at revurdere vores forretning løbende, da vi er i et marked hvor nye standarder, og krav fra kunderne vil kræve at vi hele tiden er forandringsparate. Dette sætter store krav til både ledelse, såvel som medarbejderne, og vi har derfor meget stor fokus på at skabe nye innovative løsninger, der kan være til gavn for alle vores medarbejder og virksomheden fremadrettet.

Vi ønsker at skabe en af Grønlands bedste arbejdspladser!

Medarbejdere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os eller har brug for hjælp. Herunder finder du kontaktinformation på alle vores medarbejdere og afdelinger.

Flytte Afdeling Nuuk

Flytte Key Account Manager

Jørgen Heilmann

Flytte Key Account Manager

Sanny G. Petersen

Flyttekonsulent

Lillian Motzfeldt Noahsen

Formand

Ungaaq Tobiassen

Pakkemester

Aron Petrussen

Pakkemester

Søren Lund

Pakkemester

Peter Kieler

Pakkemester

Ujunguaq Møller

Air & Ocean Nuuk

Logistikchef

Christina Søgaard Rasmussen

Logistik konsulent

Aqqalunnguaq Rasmussen

Logistik konsulent Air & Ocean

Aviaja Bech

Air & Ocean Chauffør

Lars Heilmann

Lager & Logistik

René Lindum Pedersen

Logistik konsulent

Aqqa Engly Andersen

Auto Service Nuuk

Lageransvarlig - Autoservice

Christian Thomsen-Petersen

Lager elev

Laura Ivaana Julie Bech

Mekaniker

David Geisler

Pedel

Ivan Sørensen

Mekaniker

Qillaq Isaksen

Mekaniker

Jørgen Dahl

Mekaniker Lærling

Martha Josvassen

Kyst Afdelinger

Ilulissat / Spedition/Flyt

Anguteeraq Kronvold

Aasiaat / Spedition/Flyt

Karl Jan Kronvold

Narsaq Spedition/Flyt

Johan Henningsen

Qaqortoq / Spedition/Flyt

Daniel Permien

Administration & Ledelsen

CEO / Direktør

Kenneth Jahn Andersen

Salgs- og Marketing ansvarlig

Inuk Petersen

Økonomi- og vicedirektør

Maja Væggemose Fjordside

COO

Niels P. Dalager

Bogholder / Løn

Lena Henningsen

Bogholder / Kreditor

Arnaq Hansen Berthelsen

Bogholder / Debitor

Jacqueline Bornhuus Josefsen

Nyt domicil

Vi har d. 03-09-2022 officielt overtaget vores nye bygning på Qeqertanut på i alt 5.700 etagemeter, hvor vi har samlet alle vores enheder og faciliteter. Hvor det skal både være mere sikre og effektive arbejdsgange samt styrke vores konkurrenceevne at samle alt under ét tag.

I forbindelse med opførelsen af den nye bygning giver det os mange flere kvadratmeter at gøre godt med, og vi har derfor planer om at udvide med et lagerhotel. Det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder flere ydelser som eksempelvis opbevaring og leje af USIBOX.