Kunderejsen gennem lagerstyringssystem

Kunderejsen gennem lagerstyringssystem

I oktober 2023 har Usisaat i samarbejde med Proficio implementeret lagerstyringssystem, til Usisaat Air & Ocean kunder, hvor vi netop har afsluttet prøveperiode i slutning af december.

Resultatet af denne implementering har betydet at vi nu har optimeret vores arbejdsgange i administrationen, og at kan give kunderne status på forsendelser der er på vej fra Danmark til Grønland og visa-versa.

I første omgang, er det NTG Air & Ocean der modtager gods og laver en manifest der beskriver alle paller, afsender, modtager med mere, og sender det til Usisaat, som indlæser det i systemet og sender advisering om kommende levering. Når containeren er kommet til Nuuk, bliver alle paller scannes ind, hvor lagerposition registreres og kontrolleres om alle paller fra manifestet er med, når kunden modtager leverancen, vil man kunne signere digitalt for modtagelse hvor det bliver gemt inde i systemet.

Denne implementering gør at, papirarbejde og forespørgsel omkring status af forsendelsen bliver mindsket i administrationens øjne, og giver fordel til kunden ved at kunne følge tæt på proceduren.

Stifter af Proficio, Kim Bahir Andersen, udtaler:

Det har været en spændende udfordring at sikre et godt system, hvor Usisaats medarbejdere har kunnet bruge de mobile enheder de allerede har på sig, for at sikre den bedst mulige arbejdsgang.

Usisaat har et stærkt kundefokus, og vi har løbende kunnet tilføje funktionalitet, der gør det nemmere at være kunde og levere den gode kundeservice. Systemet drager nytte af Cloud-teknologier for at sikre en løbende udvidelse af både funktioner og skalering.