Volvo Entreprenørmaskiner indgår forhandler aftale i Grønland

Volvo Entreprenørmaskiner indgår forhandler aftale i Grønland

I bestræbelserne på at tilpasse forhandlernettet i Danmark, har Volvo Entreprenørmaskiner netop indgået en ny forhandler aftale med Usisaat Auto Service i Nuuk i Grønland.

Stor tilfredshed i både Danmark og Grønland

Der er stor tilfredshed med den nye forhandleraftale i Volvo CE´s danske hovedkontor i Taulov og hos Usisaat Auto Service.

Ansvarlig for Volvo Entreprenørmaskiner i Danmark, Direktør Jens Ejsing glæder sig over aftalen: Volvo Entreprenørmaskiner har længe manglet en autoriseret servicepartner og forhandler i Grønland. Det er der nu rådet bod på, og vi ser meget frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Også VP for Usisaat, Minik Dan Gerstrøm glæder sig over den nye status som autoriseret Volvo Servicepartner og forhandler: Fremover kan alle kunder, der kører Volvo entreprenørmaskiner i Grønland nu få autoriseret service hos Usisaat Auto Service. Ud over servicedelen vil vi også kunne tilbyde salg af nye Volvo entreprenørmaskiner. Vi er også klar til at yde service til de grønlandske infrastrukturprojekter og miner, vi forventer derfor at se mange nye kunder i vores faciliteter i Nuuk.

En servicepartner med stor erfaring

Der er i dag mange i Grønland som allerede kender Usisaat Auto Service. Virksomheden har drevet autoværksted med reparation af både person-, last og varebiler igennem de sidste 16 år og er ligeledes kendt for sin landsdækkende spedition- og flytteservice, som drives i en anden gren af virksomheden Usisaat.

Tro på fremtiden betyder nye faciliteter

Med indgåelsen af den nye aftale med Volvo Entreprenørmaskiner, er VP Minik Dan Gerstrøm overbevist om at der vil komme vækst, og ser frem til at kunne servicere entreprenører og andre virksomheder i Usisaat´s nye store værksted på i alt 1.142 kvm der bliver taget i brug i dette forår.

Kontraktunderskrivelse og træning

Minik Gerstrøm og værkstedschef Poul Guldager Nielsen har besøgt Volvo Entreprenørmaskiner, dels for at underskrive den nye forhandler aftale og for at møde Volvo´s specialister inden for produkttræning, reservedele og salg med det klare formål at blive klædt endnu bedre på til at møde de kommende grønlandske Volvo kunder.