USISAAT opnår internationalt kvalitetscertifikat

USISAAT opnår internationalt kvalitetscertifikat

Den familieejede virksomhed USISAAT nåede i februar 2021 en milepæl i form af certificering efter den internationale standard for kvalitetsledelse, ISO 9001. Certificeringen er en ekstern garanti for høj kvalitet i USISAATs udførelse af bohaveflytninger og spedition, både i Grønland samt mellem Grønland og resten af verden.

USISAAT har over 45 års erfaring med flytninger i Grønland og mere end 30 års erfaring inden for sø- og luftfragt mellem Grønland og udlandet. Virksomheden, der startede som en enkeltmandsvirksomhed, beskæftiger i dag mere end 100 medarbejdere. En udvikling som på tværs af generationer er sikret via konstant fokus på kvalitet; både i udførelsen og i forbindelse med kundeservice.

USISAATs mission har altid været at skabe bæredygtig vækst funderet på kvalitet og gensidig tillid mellem kunde, medarbejdere og leverandører.

”Med en ISO 9001 certificering har vi formaliseret og dokumenteret vores kvalitetsledelse, hvilket vi er rigtig stolte af i virksomheden”, udtaler Arnannguaq Gerstrøm, adm. direktør.

Certificeringen er opnået i samarbejde med den danske rådgivningsvirksomhed, Lekon Rådgivning ApS, som leverer kvalitetsledelsessystemer bl.a. indenfor miljø og kvalitet til en bred vifte af erhvervsbrancher.

Med ISO-certificeringens kvalitetsstempel øger USISAAT sin globale konkurrenceevne for bl.a. at opnå større kontrakter og aftaler, både med det offentlige og med lokale samt internationale virksomheder og aktører, som ønsker en seriøs, lokal leverandør inden for logistik og transport.

Det videre skridt for USISAAT sker i form af indvielsen af deres nye domicil til foråret. Her sætter moderne faciliteter rammerne for servicering af lokale såvel som internationale fragtkunder.  Bygningen byder på indendørs opmagasineringsfaciliteter til mere end 200 containere, højpallelager og et stort self storage (USIBOX) til virksomheder og private, som mangler plads.

Derudover rummer bygningen USISAAT autoservice, som drives af Minik Gerstrøm, vicedirektør i USISAAT.

 

Fakta om USISAAT:

USISAAT ApS er en grønlandsk, veletableret familievirksomhed, som blev startet i Ilulissat i 1973 af ægteparret Akisooq Poulsen og Hans Gerstrøm. I dag drives virksomheden af næste generation, søskendeparret Minik Gerstrøm og Arnannguaq Gerstrøm.

I 1991 flyttede firmaet til Nuuk, hvor Hovedkontoret fortsat er i dag. USISAAT dækker, i tæt samarbejde med lokale firmaer, alle byer og bygder i Grønland og har egne afdelinger i byerne Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Qaqortoq og Nuuk. Derudover har USISAAT drevet flytte- og speditionsvirksomhed imellem Grønland og Danmark/udland i tæt samarbejde med underleverandører i mere end 45 år.

USISAAT AUTO SERVICE leverer og servicerer MAN lastbiler, varevogne og busser samt Volvo entreprenørmaskiner, Volvo personbiler og andre produkter for både private og erhverv.