Usisaat har ansat ny direktion

Usisaat har ansat ny direktion

Usisaats ejere og bestyrelse har ansat en stærk direktør med tung organisations-, forretningsudviklings- og salgserfaring. Allerede i 2022 så bestyrelsen og investorer, at skulle Usisaat fortsat vokse, som den har gjort sidenden blev grundlagt i 1982, var det nødvendigt med en ny CEO.

Den nye topledelse

Kenneth Jahn Andersen blev ansat i februar 2023 for at, styrke det forretningsmæssige fokus og Usisaat’s konkurrenceevne i forbindelse med det nye 5.700 etagemeter domicil på Qeqertanut, hvor alle enheder og faciliteter er blevet samlet.

Kenneth Jahn Andersens erfaring kommer bl.a. fra transport & logistik, IT, telekommunikation og strategisk rådgivning samt fra TDC, hvor han har haft ansvar for de største kunder i Norden og herunder de globale partnerskaber.

For at understøtte den vækst, Usisaat er i gang med, er Maja Væggemose Fjordside ansat som økonomidirektør. Hun har en lang erfaring fra revisionsbranchen, senest fra Deloitte. Sammen udgør de den nye direktion.

Ved at vende en supertanker

”Vi har nu sat holdet, og direktionen er godt i gang med at udvikle forretningen og hente de muligheder som det nyedomicil giver mulighed for. Vi er startet den nye rejse med stærke folk ved roret. Vi er på vej i den fremtidige retning, og vi skal have endnu mere fokus på at være kundernes leverandør. Og det fokus får vi”, siger Usisaat’s bestyrelsesformandPeter Wistoft.

”Jeg er meget glad og tilfreds med, at vi nu har fået sat et godt og solidt hold med en ny direktion – og ikke mindst med fuld opbakning fra bestyrelsen og investorer”, slutter bestyrelsesformanden.

Familien Gerstrøm, som er virksomhedens stiftere, er igennem hele forløbet selv gået forrest i udviklingen. Familien ser værdien af, at der skal nye kræfter til for at drive virksomheden videre i et marked, hvor nye standarder og krav frakunderne hele tiden kræver forandringsparathed.

Den daglige ledelse består endvidere af Niels Dalager Pedersen, ansvarlig for flytteservice, lager, logistik, shipping og Poul Guldager Nielsen, ansvarlig for autoservice. Som ny daglig leder for shippingafdelingen Air & Ocean er Majbritt K de Renouard netop ansat i april 2023. Hun kommer fra Royal Arctic Line og skal være med til at forme ogstyrke afdelingen.

“Vi er kommet godt fra start, og jeg ser meget frem til at fortsætte den udvikling vi har sat i gang, sammen med ledelsesteamet og medarbejderne. Ligeledes ser jeg frem til at møde vores nuværende og nye kunder, hvilket vi ergodt i gang med”, siger Kenneth Jahn Andersen.

Med forandringerne er Peter Christiansen (Nalik) indtrådt i Usisaats bestyrelse. Herefter består bestyrelsen af Peter Wistoft, Hans Gerstrøm, Peter Christiansen og Jens Andersen.

For yderligere information og kommentarer, kontakt venligst:

Kenneth Jahn Andersen, Adm. Direktør, Usisaat ApS, E-mail: kenneth@usisaat.gl, Mobil: +299 584131 eller
Maja Væggemose Fjordside, Vice- og økonomidirektør, Usisaat ApS E-mail: maja@usisaat.gl, Mobil: +299 585671


Adm. Direktør Kenneth Jahn Andersen og Vice- og økonomidirektør Maja Væggemose Fjordside.