Lagerhotel

Lagerhotel

Har du brug for opbevaringsplads til dine varer eller dine private ting i Grønland?

Som noget helt nyt introducerer vi hos Usisaat lagerhotel. Her kan du leje et eller flere opbevaringsrum med lukkede containere i både kortere og længere tid, hvori dine ting bliver opbevaret trygt og sikkert.

Allerede fra foråret 2020 kan du begynde at booke dig ind, så også du kan få fingrene i nogle af de mange rum, vi tilbyder til lagerhotel, som har åbent 24 timer i døgnet. Vi tilbyder opbevaringsrum, som du kan leje dig ind i, så du har et rum til opbevaring af alle de ting, du ikke har plads til hjemme hos dig selv eller i din virksomhed. Du har fri adgang til dit opbevaringsrum, hvis du skal have flere ting derind, eller hvis du får brug for at hente noget derinde. Både privatpersoner såvel som virksomheder kan gøre brug af vores lagerhotel. Vores bygning med opbevaringsrum er bemandet, så der ikke kommer uvedkommende ind.

Du betaler en fast pris, uanset hvor ofte du har behov for at komme ind til tingene i dit rum.

Har du brug for vores hjælpe til at flytte dine ting ind i dit opbevaringsrum eller til at flytte dem ud og fragte dem til en anden destination i Grønland eller i udlandet, hjælper vi også gerne med det. Vi tilbyder nemlig ikke kun opbevaring, men også shipping, fragt og transport af varer og andet gods.

Vil du høre mere om vores lagerhotel?

Hvad er lagerhotel?

Usisaat lagerhotel er din ekstra opbevaringsplads. Skal vi give det et andet navn, kan vi kalde det for dit lokale skur, hvor vi passer på dine ting. Du kommer til at kunne få adgang til den bygning, hvori du har dit lagerhotel rum, i alle døgnets timer. Du kan altså låse dig ind i dit rum, når det passer dig bedst. Om så det er tidligt om morgenen eller sidst på aftenen.

Vi sørger for at passe godt på dine ting, og dit lagerhotel rum vil være bemandet døgnet rundt. Du betaler en fast pris for dit opbevaringsrum, og det koster dig ikke ekstra, når du skal have adgang dertil. Du kan komme og hente ting i dit opbevaringsrum, når du vil, da der er adgang i alle døgnets 24 timer – uden at det koster dig ekstra.

Flytning af ting ind i dit opbevaringsrum

Hvis du har brug for hjælp til at flytte dine ting ind i vores lagerhotel eller ud derfra til en anden lokation, hjælper vi dig også gerne med det. Du kan altid tilkøbe muligheden for, at vi hjælper med at flytte dine ting til eller fra dit opbevaringsrum. Vi tilbyder ikke alene opbevaring og lagerplads. Vi tilbyder også shipping og fragt.

Vi passer godt på dine ting

Når du får opbevaret dine ting hos os, kan du være sikker på, at de står trygt og godt. Vores rum er specielt designet til formålet, så dine ting bliver hverken udsat for nogen form for fugt eller temperatursvingninger. Sikkerheden er også i top, og vi sørger for, at der ikke kan komme uvedkommende i nærheden af dine ting. Vores fornemmeste opgave er at passe godt på dine ting, når du booker lagerhotel hos os. Og du kan derfor være helt sikker på, at dine ting bliver opbevaret trygt og godt i vores opbevaringsrum.